top of page

Szolgáltatások,
az igényeidhez igazítva

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük: a megfelelő pénzügyi tervezés és az előrelátó gondolkodás értéke felbecsülhetetlen. Mi a konkrét tanácsok mellett egyénre szabott pénzügyi tervek és stratégiák kidolgozásával, és mentorálással segítjük ügyfeleinket álmaik megvalósításában.

Álomjövő tanácsadó iroda - szolgáltatások
pénzügyi tervezés, öngondoskodás

Rövid távú cél lehet egy kisebb pénzügyi tartalék, hogy senkinek ne kelljen az érdekeivel ellentétes döntéseket hoznia, és például ne kényszerüljünk arra, hogy a kelleténél tovább kelljen dolgozni egy rossz munkahelyen.

Középtávú cél lehet például a gyermekek iskoláztatása, vagy nagyobb ingatlanba költözni, ha bővül a család.

A leghosszabb távú célt pedig a nyugdíjcélú megtakarítások jelentik, az öngondoskodás szerepét ezen a területen nem lehet eléggé hangsúlyozni.

 

Továbbá történnek az életben váratlan események, amelyeket sajnos nem lehet kivédeni, de fel lehet készülni rájuk pénzügyileg, ilyen lehet egy válság, egy hirtelen, a semmiből ránk szakadó világjárvány, vagy egy baleset, valamilyen betegség, legrosszabb esetben pedig egy haláleset a családban. Ezekre a nehéz, fájdalmas és sokszor tragikus helyzetekre a takarékoskodáson túl különféle biztosításokkal lehet felkészülni.

Igénybevehető szolgáltatásaink:
  • személyes pénzügyi mentorálás

  • szakmai másodvélemény (már meglévő portfólió elemzésével)

  • egyénre szabott kockázatelemzés és tanácsadás

  • pénzügyi  workshopok, szalonok

  • előadások

Álomjövő Pénzügyi Tanácsadó iroda - igénybevehető szolgáltatások
Cégek adóoptimalizálása
Cégeknek

Szolgáltatásaink a céges ügyfeleink számára is ugyanúgy elérhetőek. Egy átgondolt pénzügyi stratégia kialakítása egy vállalat esetében nélkülözhetetlen a sikerhez, mi ebben tudunk segítséget nyújtani.

20 éves tapasztalatunknak hála, tudjuk jól, hogy a pénzügyi stabilitás mennyire fontos. A tervezés és az előregondolkozás biztonságot nyújt mind a vezetőknek, mind a dolgozóknak. Céges ügyfeleinknek azért is kínálunk a munkavállalókra is kiterjeszthető csoportos biztosítási megoldásokat (baleset- és betegbiztosítások), megtakarítási ajánlatokat, illetve különféle szakmai szolgáltatásokat. Ügyfeleink részt vehetnek workshopokon, pénzügyi tervezési képzéseken és motivációs tréningeken.

bottom of page