top of page
ISMERJ MEG MINKET!

Az Álomjövőt a férjemmel, Jánossal alapítottuk több, mint 22 évvel ezelőtt. A csapatunk ma már 5 főből áll. Többgenerációs családi vállalkozás vagyunk, hiszen 4 évvel ezelőtt a fiunk is csatlakozott hozzánk.

Álomjövő csapata - Csatos Erika és csapata

Az egyetem elvégzése után 6 évig tanítottam német nyelvet. Bár imádtam a szakmámat, egy idő után új kihívásokra vágytam, így 1999-ben pénzügyi tanácsadói karrierbe kezdtem, és a férjemmel közösen megalapítottuk a máig sikeresen működő családi vállalkozásunkat. A tanárként elsajátított pedagógiai szemléletet, az értő figyelmet és az empátiát is igyekszem a pénzügyi tudatosság szolgálatába állítani.

 

Küldetésemnek tekintem azt, hogy az útmutatásom alapján az ügyfeleink elérjék pénzügyi céljaikat, legyen szó akár gyermekeik minőségi oktatásáról, akár az anyagi függetlenség megteremtéséről, vagy épp az álomnyugdíj pénzügyi feltételeinek biztosításáról.

 

Meggyőződésem, hogy tudatos tervezéssel érdemes, sőt, szükséges előre felkészülni egy váratlan baleset, betegség vagy tragédia anyagi következményeire. Tapasztalataim szerint a velem együttműködő családoknak nyugodt az álma, hiszen a javaslataim betartásával megteremtették mind a saját, mind a szeretteik biztonságát.

 

Nem utolsó sorban büszke vagyok arra, hogy elsők között voltam Magyarországon, aki tagja lett a világ legsikeresebb pénzügyi tanácsadóit tömörítő nemzetközi szervezetnek, az MDRT-nak (Million Dollar Round Table).

Álomjövő csapata - Csatos Erika
CSATOS ERIKA
AZ ÁLOMJÖVŐ ALAPÍTÓJA

„Hiszem, hogy azok lesznek igazán sikeresek a hivatásukban, akik specialistává tudnak válni egy adott területen. Büszke vagyok rá, hogy ma már pénzügyi és életbiztosítási szakértőként tartanak számon nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is.”

Álomjövő csapata - Csatos Erika
Álomjövő csapata - Csatos Erika és csapata
SZAKMAI DÍJAK, ELISMERÉSEK
  • A világ pénzügyi tanácsadóinak krémjét tömörítő nemzetközi szakmai szervezet, a Million Dollar Round Table örökös tagja

  • 2000 óta MDRT tag, 16-szoros Court of the Table és háromszoros Top of the Table szintet ért el.

  • Legnagyobb pénzügyi partnere, a MetLife örökös bajnok tanácsadója.

  • 2010-ben és 2018-ban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az „Év menedzsere” díjjal tüntette ki.

bottom of page