top of page

máj. 04., Sze

|

Katona József Könyvtár

Szalay Ádám - Család születik, avagy túlélési tippek a hosszú távú, boldog párkapcsolathoz.

Mit tehetünk, hogy gyermekünk majdan boldog felnőtt lehessen? A felelősségvállalástól az önbecsülést építő „csodamondatokig”.Hogyan nevelhetünk magunkból boldog felnőttet: mit tehetünk a saját boldogságunkért?

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Szalay Ádám - Család születik, avagy túlélési tippek a hosszú távú, boldog párkapcsolathoz.
Szalay Ádám - Család születik, avagy túlélési tippek a hosszú távú, boldog párkapcsolathoz.

Idő és helyszín

2022. máj. 04. 17:00

Katona József Könyvtár, 6000 Kecskemét, Piaristák tere 8.

Az eseményről

Miről lesz szó?

Mit tehetünk, hogy gyermekünk majdan boldog felnőtt lehessen? A felelősségvállalástól az önbecsülést építő „csodamondatokig”.Hogyan nevelhetünk magunkból boldog felnőttet: mit tehetünk a saját boldogságunkért? Gondolatok, belső képek, rutinok – a meghatározó eszköztár, amellyel életünk minőségét alakítjuk.Nemcsak szülők vagyunk, társak is: hogyan érdemes gondozni egy párkapcsolatot? Viselkedési és kommunikációs minták, amelyek összetartják Anyát és Apát.

Ki az előadónk?

A konkrét ötletek, gyakorlatias tanácsok és szórakoztató történetek Szalay Ádám extelevízióstól érkeznek. Előadónk húsz év médiatapasztalattal (TV2 Napló), több ezer riporttal és sok-sok ezer megtett kilométerrel a háta mögött máig töretlenül kutatja a sikeres élet titkait. Háromgyerekes édesapaként pedig saját élményekből is építkezve meséli el, mely módszerek működnek és melyek nem. Ádámot 2009-2010-ben az Egyesült Államokban képezte ki trénernek a világ egyik legismertebb családterapeutája, az Erőleves a léleknek könyvsorozat szerzője, Jack Canfield.

Jegy

  • Szalay Ádám - Család születik

    Család születik, avagy túlélési tippek a hosszú távú, boldog párkapcsolathoz.

    0,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Esemény megosztása

bottom of page